Politica de Confidențialitate

Notă de Confidențialitate BONASERV


Cine suntem?

BONASERV este persoană juridică cu sediul social în str. Ștefan cel Mare nr. 327M, B1 Hărman, Brașov, constituită și funcționând în baza legilor romanești, fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J08/1855/2004, având cod de înregistrare fiscală RO16665450.

Telefon: +40 371 480 442; office@bonaserv.ro

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor din magazinul nostru:

  • procesarea comenzilor;
  • oferirea de produse și/sau servicii;
  • soluționarea cererilor, întrebărilor și/sau a reclamațiilor făcute către noi;
  • realizarea studiilor de piață și de produs și marketing-ul produselor din BONASERV;
  • înregistrarea informațiilor despre Dumneavoastră în vederea promovării ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor și a altor beneficii.

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale care le prelucram sunt: datele dumneavoastră de identificare, tranzacționale, localizare, financiare pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse atunci când suntem direct implicați într-o colaborare sau sunteți clientul nostru.

Cât timp prelucrăm datele personale?

Datele dumneavoastră sunt prelucrate pe tot parcursul relație noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu.

Comunicăm date personale către alți destinatari?

BONASERV respectă confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastră

Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale către terți decât pentru îndeplinirea contractului dintre cele două părți (Ex: Transportator / Curierat – informații despre nume, adresa, telefon)

Administratorul BONASERV srl este Operator Date cu Caracter Personal – înreg. nr. 10643/2009/ANSPDCP.

Bonaserv.com nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile bonaserv.com.

Care sunt drepturile dvs. și cum pot fi exercitate?

Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitatiile de prelucrare a datelor dvs. personale

Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți opta pentru stergera datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege

Dreptul la restrictionarea prelucrării – puteți solicita restrictionarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege

Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Dreptul de retragere al consimțământului – în cazul în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., puteți să vi-l retrageți oricând. Retragerea consimțământului vă avea efecte doar pe viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

Aceste drepturi se pot exerciata prin simpla trimitere a unei solicitări prin formularul nostru de contact

https://www.bonaserv.com/contact , pe adresa noastră de email office@bonaserv.ro , telefon +40 371 480 442

ULTIMA ACTUALIZARE 27.04.2020